👤 Meld aan

🗑 Skrap rekening

As u 'n rekening verwyder, word die aangemelde rekening en profielinligting (e-pos, bynaam, ens.) verwyder (deaktiveer), en alle uitgereikte aanmeldingstokens word onmiddellik ongeldig verklaar. U kan nie weer by hierdie rekening aanmeld nie, en die lisensies wat aan die rekening gekoppel is, kan nie meer deur hierdie rekening gebruik word nie.

Maar rekords wat ingevolge verwante wetgewing soos die "Wet op Verbruikersbeskerming in Elektroniese Handel" bewaar moet word (soos rekords van kontrakte, ooreenkomste, skoonmaakmaatskappye) word geskei en geskrap vir die tydperk van wettige bewaring. Sien die privaatheidsbeleid vir meer inligting.

As jy inteken met jou Google-rekening in die app, gebruik die rekening menu in die app ((rekening → rekening verwyder) of versoek verwydering by [email protected].