👤 Inicia la sessió

🗑 Suprimeix el compte

Si sol·licites la supressió d'un compte, el teu compte d'inici de sessió i la teva informació de perfil (e-mail, sobrenom, etc.) seran eliminats (inactivats) i tots els teus tokens d'inici de sessió immediatament anulats. Després de la supressió, no podràs tornar a iniciar sessió amb aquest compte, ni les llicències associades amb aquest compte podran ser utilitzades per aquest compte.

No obstant això, els registres que han de ser conservats d'acord amb la Llei de Protecció del Consumidor en el Comerç Electrònic, etc. (contracts, conclusions, registres de farmacèutics, etc.) es destruiran després d'un període de conservació legal. Per a més informació, consulteu la política de tractament de dades personals.

Si estàs connectat a l'aplicació amb un compte de Google, utilitza el menú de comptes de l'aplicació ((contes → cancel·lació de comptes) o sol·licita la supressió a [email protected]. La sol·licitud serà tramitada sense demora.