👤 Log ind

🗑 Sletning af konto

Når du anmoder om sletning af din konto, slettes (deaktiveres) din loginkonto og dine profiloplysninger (e-mail, kaldenavn m.v.), og alle udstedte login-tokens gøres ugyldige med det samme. Efter sletningen kan du ikke længere logge ind med denne konto, og licenser, der er knyttet til kontoen, kan ikke længere bruges via den.

Oplysninger, der skal opbevares i henhold til gældende lovgivning (f.eks. oplysninger om aftaler, betalinger og fortrydelse af køb efter den sydkoreanske lov om forbrugerbeskyttelse i elektronisk handel), opbevares dog adskilt i den lovbestemte periode og slettes derefter. Se privatlivspolitikken for nærmere oplysninger.

Hvis du har logget ind med en Google-konto i vores apps, skal du bruge kontomenuen i appen (Konto → Slet konto) eller sende en anmodning om sletning til [email protected] — den behandles uden unødig forsinkelse.