👤 Σύνδεση

🗑 Διαγραφή λογαριασμού

Όταν ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, ο λογαριασμός σύνδεσης και τα στοιχεία του προφίλ σας (email, ψευδώνυμο κ.λπ.) διαγράφονται (απενεργοποιούνται) και όλα τα εκδοθέντα διακριτικά σύνδεσης ακυρώνονται άμεσα. Μετά τη διαγραφή δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με αυτόν τον λογαριασμό, ενώ οι άδειες χρήσης που συνδέονται με τον λογαριασμό δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν μέσω αυτού.

Ωστόσο, τα αρχεία που πρέπει να διατηρούνται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (όπως αρχεία συμβάσεων, πληρωμών και υπαναχώρησης σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία των Καταναλωτών στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο της Δημοκρατίας της Κορέας) φυλάσσονται χωριστά για τη νόμιμη περίοδο και στη συνέχεια καταστρέφονται. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου.

Εάν συνδεθήκατε με λογαριασμό Google στις εφαρμογές μας, χρησιμοποιήστε το μενού λογαριασμού μέσα στην εφαρμογή (Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού) ή στείλτε αίτημα διαγραφής στο [email protected] — θα διεκπεραιωθεί χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.