👤 Kirjaudu sisään

🗑 Tilin poisto

Kun pyydät tilin poistamista, kirjautumistilisi ja profiilitietosi (sähköpostiosoite, nimimerkki jne.) poistetaan (poistetaan käytöstä) ja kaikki myönnetyt kirjautumistunnisteet mitätöidään välittömästi. Poiston jälkeen et voi enää kirjautua sisään tällä tilillä, eikä tiliin liitettyjä lisenssejä voi enää käyttää sen kautta.

Tiedot, jotka on sovellettavan lainsäädännön nojalla säilytettävä (kuten Korean sähköistä kaupankäyntiä koskevan kuluttajansuojalain mukaiset sopimus-, maksu- ja peruuttamistiedot), säilytetään kuitenkin erillään lakisääteisen ajan ja hävitetään sen jälkeen. Lisätietoja on tietosuojaselosteessa.

Jos olet kirjautunut sovelluksiimme Google-tilillä, käytä sovelluksen tilivalikkoa (Tili → Poista tili) tai lähetä poistopyyntö osoitteeseen [email protected] — pyyntö käsitellään ilman aiheetonta viivytystä.