👤 Logáil isteach

🗑 Scrios an cuntas

Má iarrann tú ar do chuntas a scriosadh, déileálfar le do chuntas logáilte agus le do chuid faisnéise próifíle (e-phost, leasainm, srl.) a scriosadh (díghníomhachtú), agus déanfar gach toicen logála a eisíodh a neamhbhailí láithreach. Tar éis an scriosadh, ní féidir leat logáil isteach sa chuntas seo arís, agus ní féidir leis an gceadúnas atá nasctha leis an gcuntas seo a úsáid a thuilleadh.

Mar sin féin, déantar taifid a cheanglaítear a chaomhnú de réir an Achta um Chosaint Tomhaltóirí in Trádáil Leictreonach agus mar sin de (mar shampla, taifid conartha, críochnaithe, cuideachta cógaisíochta) a scriosadh tar éis iad a stóráil ar leithligh le linn na tréimhse chaomhnaithe dlíthiúla. Féach an beartas próiseála sonraí chun tuilleadh eolais a fháil.

Má tá tú ag logáil isteach le cuntas Google ar an aip, bain úsáid as an roghchlár cuntas in-app ((account → delete account) nó iarr ar [email protected] é a scriosadh, agus déileálfar leis gan mhoill.