👤 Iniciar sesión

🗑 Eliminar a conta

Unha vez solicitada a eliminación da conta, a conta de inicio de sesión e os datos do perfil (e-mail, apelidos, etc.) serán eliminados (inactivados) e todos os tokens de inicio de sesión emitidos serán inmediatamente anulados. Despois da eliminación, non se pode volver a iniciar sesión nesta conta nin as licenzas vinculadas á conta poden ser usadas por esta conta.

Con todo, os rexistros que deben conservarse segundo a Lei de Protección do Consumidor en Comercio Electrónico e outros rexistros relacionados (contratos, conclusións, rexistros de farmacéuticas, etc.) serán destruídos despois de gardar separados durante o período de conservación legal.

Se estás conectado a unha conta de Google na aplicación, usa o menú de conta na aplicación ((conta → eliminación da conta) ou solicita a eliminación a [email protected]. A solicitude será procesada sen demora.