👤 Bejelentkezés

🗑 Fiók törlése

Ha a fiók törlését kéri, a bejelentkezési fiókját és a profiladatait (e-mail-cím, becenév stb.) töröljük (inaktiváljuk), és minden kiadott bejelentkezési tokent azonnal érvénytelenítünk. A törlés után ezzel a fiókkal már nem tud bejelentkezni, és a fiókhoz kapcsolt licencek sem használhatók tovább ezen a fiókon keresztül.

Azokat a nyilvántartásokat azonban, amelyeket a vonatkozó jogszabályok alapján meg kell őrizni (például a szerződésekre, a kifizetésekre és az elállásra vonatkozó nyilvántartásokat az elektronikus kereskedelemben a fogyasztók védelméről szóló koreai törvény szerint), a törvényes megőrzési ideig elkülönítve tároljuk, majd megsemmisítjük. A részleteket lásd az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha az alkalmazásainkba Google-fiókkal jelentkezett be, használja az alkalmazáson belüli fiókmenüt (Fiók → Fiók törlése), vagy küldjön törlési kérelmet a [email protected] címre – a kérelmet indokolatlan késedelem nélkül feldolgozzuk.