👤 Logg inn

🗑 Sletting av konto

Når du ber om sletting av kontoen, blir påloggingskontoen og profilopplysningene dine (e-post, kallenavn osv.) slettet (deaktivert), og alle utstedte påloggingstokener gjøres umiddelbart ugyldige. Etter slettingen kan du ikke lenger logge inn med denne kontoen, og lisenser som er knyttet til kontoen, kan ikke lenger brukes gjennom den.

Opplysninger som må oppbevares i henhold til gjeldende lovgivning (for eksempel opplysninger om avtaler, betalinger og bruk av angreretten etter den koreanske loven om forbrukervern i elektronisk handel), lagres imidlertid atskilt i den lovpålagte perioden og slettes deretter. Se personvernerklæringen for mer informasjon.

Hvis du har logget inn med en Google-konto i appene våre, kan du bruke kontomenyen i appen (Konto → Slett konto) eller sende en sletteforespørsel til [email protected] – forespørselen behandles uten ugrunnet opphold.