👤 Inloggen

🗑 Account verwijderen

Wanneer u verzoekt om verwijdering van uw account, worden uw inlogaccount en profielgegevens (e-mailadres, gebruikersnaam enzovoort) verwijderd (gedeactiveerd) en worden alle uitgegeven inlogtokens onmiddellijk ongeldig gemaakt. Na de verwijdering kunt u niet meer met dit account inloggen en kunnen licenties die aan het account zijn gekoppeld niet langer via dit account worden gebruikt.

Gegevens die op grond van de toepasselijke wetgeving bewaard moeten blijven (zoals gegevens over overeenkomsten, betalingen en herroeping op grond van de Koreaanse Wet inzake consumentenbescherming bij elektronische handel) worden echter gedurende de wettelijke bewaartermijn afzonderlijk bewaard en daarna vernietigd. Raadpleeg het privacybeleid voor meer informatie.

Als u in onze apps met een Google-account bent ingelogd, gebruik dan het accountmenu in de app (Account → Account verwijderen) of stuur een verwijderingsverzoek naar [email protected] — het verzoek wordt zonder onnodige vertraging verwerkt.