👤 ସାଇନ୍‍-ଇନ୍

🗑 ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ

ଏକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରିବା ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରିବା ପରେ, ଲଗ୍ ଇନ୍ ହୋଇଥିବା ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ଏବଂ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ସୂଚନା (ଯଥା ଇମେଲ୍, ଡାକନାମ ଇତ୍ୟାଦି) ଡିଲିଟ୍ (ଯଥା ନିଷ୍କ୍ରିୟ) କରାଯାଇଥାଏ ଏବଂ ସମସ୍ତ ଜାରି ହୋଇଥିବା ଲଗ୍ ଇନ୍ ଟୋକନ୍ ତୁରନ୍ତ ଅଚଳ କରିଦିଆଯାଏ । ଡିଲିଟ୍ ହେବା ପରେ, ଆପଣ ଏହି ଆକାଉଣ୍ଟରେ ପୁନର୍ବାର ଲଗ୍ ଇନ୍ କରିପାରିବେ ନାହିଁ କିମ୍ବା ଏହି ଆକାଉଣ୍ଟ ସହିତ ଜଡିତ ଲାଇସେନ୍ସଗୁଡିକ ଏହି ଆକାଉଣ୍ଟରେ ଆଉ ବ୍ୟବହାର କରିପାରିବେ ନାହିଁ ।

ତେବେ, "ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ ବାଣିଜ୍ୟରେ ଗ୍ରାହକ ସୁରକ୍ଷା ଆଇନ" ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ସମ୍ବନ୍ଧୀୟ ନିୟମ ଅନୁଯାୟୀ, ରେକର୍ଡଗୁଡିକ (ଆବନ୍ଧନ, ଚୁକ୍ତିନାମା, ସଫେଇ କମ୍ପାନୀ ରେକର୍ଡ ଇତ୍ୟାଦି) ଆଇନଗତ ସଂରକ୍ଷଣ ଅବଧି ମଧ୍ୟରେ ପୃଥକ ଭାବରେ ରଖାଯିବା ଆବଶ୍ୟକ _ ଅଧିକ ବିବରଣୀ ପାଇଁ ଦୟାକରି ଗୋପନୀୟତା ନୀତି ଯାଞ୍ଚ କରନ୍ତୁ _

ଯଦି ଆପଣ ଆପ୍ ରେ ଆପଣଙ୍କର ଗୁଗୁଲ୍ ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ସହିତ ଲଗ୍ ଇନ୍ କରିଛନ୍ତି, ଦୟାକରି ଆପ୍ ରେ ଥିବା ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ମେନୁ (ଅକାଉଣ୍ଟ୍ → ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ଅପସାରଣ) ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ କିମ୍ବା [email protected] କୁ ଏକ ଅପସାରଣ ଅନୁରୋଧ ପଠାନ୍ତୁ।