👤 ننوتل

🗑 حساب ړنګ کړئ

د حساب له مینځه وړلو غوښتنه کول د ننوتل شوي حساب او پروفایل معلومات ((بریښنالیک ، مستعار نوم او نور) له مینځه وړل ((غیر فعال) پروسس کیږي ، او د ننوتلو ټول صادر شوي ټوکنونه په سمدستي ډول غیر فعال کیږي. د حذف کیدو وروسته ، تاسو نشئ کولی پدې حساب کې بیا ننوتل ، او نه هم د دې حساب سره تړلي جوازونه نور د دې حساب لپاره کارول کیدی شي.

په هرصورت ، د "د بریښنایی سوداګرۍ او نورو په اړه د مصرف کونکي ساتنې قانون" او نورو اړوندو قانونونو سره سم د ساتنې اړتیا لرونکي ریکارډونه (د تړونونو ، پریکړو ، او درملو شرکتونو ریکارډونه) د قانوني ساتنې مودې په جریان کې د جلا ساتلو وروسته له مینځه وړل کیږي. د نورو معلوماتو لپاره مهرباني وکړئ د شخصي معلوماتو پروسس کولو تګلاره وګورئ.

که تاسو په اپلیکیشن کې د ګوګل حساب سره ننوتلي یاست ، نو مهرباني وکړئ په اپلیکیشن کې د حساب مینو ((اکاونټ → د حساب حذف کول) وکاروئ یا د حذف کولو غوښتنه [email protected] ته واستوئ.