👤 Autentificare

🗑 Ștergerea contului

Când solicitați ștergerea contului, contul de autentificare și informațiile de profil (e-mail, pseudonim etc.) sunt șterse (dezactivate), iar toate token-urile de autentificare emise sunt invalidate imediat. După ștergere nu vă mai puteți autentifica cu acest cont, iar licențele asociate contului nu mai pot fi utilizate prin intermediul acestuia.

Totuși, evidențele care trebuie păstrate în temeiul legislației aplicabile (cum ar fi evidențele privind contractele, plățile și retragerea din contract, potrivit Legii privind protecția consumatorilor în comerțul electronic din Coreea) sunt stocate separat pe durata perioadei legale, după care sunt distruse. Pentru detalii, consultați Politica de confidențialitate.

Dacă v-ați autentificat cu un cont Google în aplicațiile noastre, folosiți meniul de cont din aplicație (Cont → Ștergere cont) sau trimiteți o cerere de ștergere la [email protected] — aceasta va fi procesată fără întârzieri nejustificate.