👤 Logga in

🗑 Radera konto

När du begär radering av ditt konto raderas (inaktiveras) ditt inloggningskonto och dina profiluppgifter (e-postadress, smeknamn med mera), och alla utfärdade inloggningstoken ogiltigförklaras omedelbart. Efter raderingen kan du inte längre logga in med det här kontot, och licenser som är kopplade till kontot kan inte längre användas via det.

Uppgifter som måste bevaras enligt tillämplig lag (till exempel uppgifter om avtal, betalningar och utövad ångerrätt enligt Sydkoreas lag om konsumentskydd vid elektronisk handel) lagras dock separat under den lagstadgade tiden och förstörs därefter. Se integritetspolicyn för mer information.

Om du har loggat in med ett Google-konto i våra appar kan du använda kontomenyn i appen (Konto → Radera konto) eller skicka en begäran om radering till [email protected] – den behandlas utan onödigt dröjsmål.